Tilausehdot

Palveluntarjoaja

Animal Hearts
Sari Ung-Lanki
Y-tunnus 3291111-6 

Varjakantie 58
90470 Varjakka

sari(at)animalhearts.fi 
044 276 3310

Palvelusta sopiminen

Tämä on asiakasta ja palveluntarjoajaa (Animal Hearts) sitova sopimus koulutuspalvelujen tilaamisesta ja tuottamisesta. Palvelusta sovittaessa asiakas antaa luvan henkilötietojensa (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) käsittelyyn tietosuojaselosteessa (19.2.2023) kuvatulla tavalla. Sopimus syntyy, kun asiakas hyväksyy koulutusajan sähköpostitse.

Koulutukseen osallistuminen

Koulutukseen tulevan eläimen tulee olla rokotettu. Eläin tai saman talouden muut eläimet eivät saa sairastaa mitään tarttuvaa tautia. Koulutus voidaan järjestää, kun eläin on ollut vähintään kaksi viikkoa oireeton. Koulutukseen osallistuva asiakas on vastuussa omasta sekä eläimensä turvallisuudesta, vakuutusturvasta ja eläimen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Animal Hearts ei vakuuta koulutukseen osallistuvia. 

Animal Hearts noudattaa toiminnassaan Suomen eläintenkouluttajat ry:n eettisiä sääntöjä ja alan kansainvälisiä standardeja.

Peruutusehdot

Asiakas voi tarvittaessa peruuttaa sovitun ajan ilmoittamalla siitä sähköpostitse sari(at)animalhearts.fi tai tekstiviestillä p. 044 276 3310 viimeistään 24 h ennen sovittua aikaa. Peruuttamattomista ajoista tai ajoista, joihin asiakas saapuu myöhässä, veloitetaan 100 % palvelun hinnasta. Mikäli asiakas myöhästyy sovitusta tapaamisesta, Animal Hearts ei ole velvollinen korvaamaan menetettyä aikaa.

Animal Hearts voi tarvittaessa siirtää sovittua aikaa kouluttajan sairastumisen tai muun pakottavan syyn vuoksi. Näistä muutoksista ilmoitetaan asiakkaalle aina tekstiviestillä tai puhelimitse. Mikäli kouluttaja arvioi, ettei koulutus ole eläimen terveydentilasta tai muusta syystä johtuen eläimen edun mukaista, koulutusaikaa voidaan siirtää tai perua kokonaan, jolloin tämä sopimus raukeaa. Tässä tapauksessa asiakasta ei laskuteta peruuntuneesta ajasta.

Maksaminen

Palvelut laskutetaan käynnin jälkeen sähköpostitse lähetettävällä laskulla (maksuehto 14 pv).

Palvelujen, hintojen ja sopimusehtojen päivittäminen

Animal Hearts pidättää oikeuden muuttaa palvelujaan, palvelujen hintoja ja näitä sopimusehtoja. Ennen muutosten voimaanastumista varatut palvelut toimitetaan varaamisen yhteydessä voimassa olleiden hintojen ja palvelusopimuksen mukaisesti. 

Palvelun tuottamisessa noudatetaan kuluttajansuojalakia.